Lajmet e fundit

Ja çka tha për ‘Boki 13’ gruaja e biznesmenit

Shfaqje teatrale, në seancë gjyqësore. Konfrontime, komente dhe epitete të ndryshme mes të akuzuarit Bojan Jovanovski dhe dëshmitares Ana Kamçeva, bashkëshortja e të akuzuarit...

Reklama

#