#

Lajmet e fundit

Mblidhen shtabet e emergjencës në komunat Gostivar, Vrapçisht dhe Mavrovë-Rostushë

Me mbledhjen, në cilësinë e kryetarit të Shtabit të emergjencës, kryesoi kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, ndërsa të pranishëm ishin edhe kryetari...