5.4 C
Tetovo
Tuesday, October 27, 2020

Lajmet e fundit

Ja kush pritet të jetë drejtori i Postave të Maqedonisë

Ish-zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësrinor Jani Makraduli siç mëson TV21, do të jetë drejtor i ri i Postës së Maqedonisë. Drejtori aktual i...