3.3 C
Tetovo
Tuesday, November 24, 2020

Lajmet e fundit

Ja çfarë posti mori Binas Pajaziti nga Lëvizja BESA

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme vazhdoi me shkarkimin dhe emërimin e drejtorëve, zëvendësdrejtorëve dhe anëtarëve në institucionet shtetërore që janë...