#

Lajmet e fundit

Në javën e dytë të marsit, LSDM-ja dhe VMRO-DPMNE-ja do të...

Dy partitë më të mëdha në vend, LSDM-ja dhe VMRO-DPMNE-ja tashmë kanë filluar përgatitjet për fushatën parazgjedhore të zgjedhjeve të 12 prillit, transmeton Portalb.mk. LSDM-ja do...