#

Lajmet e fundit

Ndërpritet caktimi i terminit për pasaporta, prioritet janë të sëmurët dhe...

Rreth 16 mijë e 500 qytetarë kanë caktuar termin për pasaportë të re, por dokument udhëtimi do të marrin vetëm 650 persona të cilët...