Reklama

#

Lajmet e fundit

Pas skandalit, nesër shkarkohet zv.ministri i Shëndetësisë Asim Musa

Zv ministri i Shwndetësisë, Asim Musa nesër pritet të shkarkohet nga gjitha postet shtetërore dhe partiake pas skandalit me ryshfetin për synetllëkun. “Do të shkarkohet...