Reklama

#

Lajmet e fundit

Albin, mos lejo që BE të tallet edhe me Kosovën siç...

Xhevdet Pozhari Bashkimi Evropian i tha Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut: as që ju llogarisim të denjë për të nisur negociatat, anipse edhe nëse do...