-3.4 C
Tetovo
Monday, November 23, 2020

Lajmet e fundit

Ilaçi Favipivir nga kjo javë do të jetë në barnatoret e...

Ilaçi Favira apo Favimol, me emrin gjenerik Favipivir do të jenë në dispozicion në barnatore të Maqedonisë këtë javë, pasi Agjencia e Ilaçeve dhe...