No posts to display

#
#
#
#

Lajmet e fundit

Filipçe: Kufijtë me Kosovën dhe Serbinë mbeten të hapura, po e...

Sa u përket kufijve, në Komisionin për Sëmundje Infektive kemi biseduar gjatë uikendit por edhe gjatë ditës së sotme, nuk përjashtohet mundësia që këtyre...