No posts to display

#
#
#
#

Lajmet e fundit

Kasami dhe kandidatët për deputet realizuan takime me banorët e dia...

Përfundoi me sukses edhe një ditë (me 14 aktivitete) nga fushata zgjedhore. Duke i respektuar gjitha rekomandimet dhe duke u kujdesur për shëndetin e...