-3.9 C
Tetovo
Saturday, January 16, 2021

Lajmet e fundit

Një lajm i mirë nga zv/ministri i Transportit. Banesa sociale në...

Një lajm i mirë vjen nga Zv.ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi ku sapo njoftoi se qeveria ka miratuar që në komunën e...