#
#

Lajmet e fundit

Të rinjtë në Suedi pavarësohen para moshës 18, në Maqedoni jetojnë...

Sipas të dhënave të fundit të Eurostat, të rinjtë në Maqedoninë e Veriut dhe vendet e rajonit, mesatarisht dalin nga shtëpia e prindërve pas...