7.2 C
Tetovo
Tuesday, October 20, 2020

Lajmet e fundit

Davidoviqi blerësi l “Jellak” në Tetovë, ish kryeshef i UDB-së..

Blerësi i tokës ndërtimore te KIP “JELLAK” në Tetovë, Miodrag Daka Davidoviq, është biznesmen dhe përfaqësues i shquar i sërbëve në Mal të Zi,...