#

Lajmet e fundit

Ziadin Sela takohet me shokët e Hazbi Likës (FOTO)

Jetmir Lika familjar i Hazbi Likes, Berzat Bejtullahu komandant Xaki dhe shoke te tjere te Hazbi Likes Hazbi Lika, një nga themeluesit e BDI-së, i...