18.5 C
Tetovo
Sunday, September 27, 2020

Lajmet e fundit

Ndjehet tërmet në Maqedoni

Rrjeti sizmologjik telemetrik me pikë në Shkup, Vallandovë, Ohër, Shtip dhe Pehçevë, i mbajtur nga Observatori sizmologjik në kuadër të Fakultetit matematiko-natyror në Shkup,...