18.5 C
Tetovo
Sunday, September 27, 2020

No posts to display

Lajmet e fundit

Shqiptarja që bëhet “Zonja e parë” e Republikës së Gjenevës

Është shkruar për Ermira Lefort Artiste-Pianiste Shqipëtare-Zvicerane, për koncerte, pjesëmarrje në aktivitete kulturore, bashkëpunime me zhanre të ndryshme artistike letrare, arte pamore dhe prononcimet...