Reklama

# ____________________________________ # ____________________________________ #

Lajmet e fundit

Maqedonia i përforcon lidhjet me Turqinë

Linja të reja deri në Shkup dhe Ohër nga Ankaraja, Izmiri dhe Stambolli, paralajmërojnë nga Agjencia për promovim dhe mbështetje të turizmit APMT, e...