Çavkov fillon grevë urie

Mitko Çavkov ka filluar grevë urie në burgun e Shtipit për shkak se atij nuk iu ka lejuar të shkojë për të bërë operacion këmbën.

Çavkov është i dënuar me 18 vjet b urg për rrezik te rroristë dhe sigurinë në Kuvend më 27 prill 2017.

Ai tha se ka dokumentacione të kompletuara medecinale për nevojë e operimit, e cila mund të realizohet për një ose dy ditë.

Ai thotë se për këtë është njoftuar edhe udhëheqësia dhe drejtori i burgut të Shtipit./Telegrafi/