Çdo epidemi ka një fund, shkruan doktor Fadil Cana

Advertisment

Çdo epidemi, çdo pandemi që ka kaluar njerëzimi ka pasur një fillim dhe një fund. E njëjta gjë do të ndodhë edhe me këtë virus. Prandaj është në dorën tënde, është në dorën tonë e ardhmja, jeta, familja, shoqëria. Mbro jetën, mbro familjen, mbro prindërit, mbro gjyshërit, mbro fëmijët, mbro shoqërinë! Beso profesionistët dhe institucionet, nuk ka teori konspirative, nuk ka çip, nuk ka 5G!!!

Ka coronavirus që të shkakton sëmundjen COVID-19, ka parandalim, ka shërim, ka vdekje nga kjo sëmundje!

Reklame

❇️Bëj atë që varet nga ty:

Përdor maskën në ambientet e mbyllura, Zbato rregullat e higjienës ,Mbaj distancim fizik ,Mos lejo të tjerët ti shkelin këto rregulla ,Përqafo jetën