Çerdhet, përgatitjet e fundit para hapjes të mërkurën (VIDEO)

Advertisment

Pas gjashtë muajve, kopshtet janë duke i bërë përgatitjet e fundit për pranimin e fëmijëve. Janë duke u dezinfektuar klasat, kuzhinat, sipërfaqet e punës dhe lodrat.

Në disa objekte është hequr tepihu dhe parketi dhe është zëvendësuar me dysheme PVC, që është më rezistues ndaj bakterit. Nga komuna Karposh kanë angazhuar edhe kompani për dezinfektimin dhe deratizimin e të gjitha 11 objekteve.

Reklame