Çfarë po ndodh në Itali, stuhi e fuqishme, përmb ytet Milano, uji deri në 2 metra (Foto)

Një stuhi e fuqishme ka goditur Milanon prej mëngjesit të sotëm.Autoritetet kanë marrë shumë telefonata për ndihmë, pasi ishin përmb ytur nga uji, kryesisht në zonat veriore mes Sesto San Giovanni dhe Cinisello Balsamo.

Lumi Seveso doli nga shtrati, duke krijuar probleme me tra fikun në disa zona të Italisë. Situata është shqetësuese edhe në Lambro, ku sipas mediave italiane, uji ka arritur deri në 1.90 cm.