“Cfare po ndodh tek FOTO e Ramës, a ecën i kapur dorë për dore me ketë femër Kryeministri?

Kryeministri Edi Rama dje ka qenë në Laç, ku së bashku me disa minsitra të kabintietit të tij dhe ministrin turk, kanë vizituar tokën ku do ndërtohen 500 banesat e tjera, si pjesë e projektit të rindertimit pas tëmretit.

Si Edi Rama dhe ministrat pas vizitës kanë publikuar foto nga takimi, ku kanë treguar se çfarë do të ndodhë në Laç. Por një foto e publikuar nga ministrja Elva Margariti ka marrë vëmendje të veçantë dhe ka ngritur teori konspirative në media.

Në atë foto shfaqet, Rama, Margariti dhe delegacioni që e ndjekin nga pas. Detaji është tek dora e majtë e Ramës, në të cilën krijohet një iluzion optik sikur është kapur përdore me një person tjetër. Por në të vertetë Rama dorën e ka grusht dhe personi që shtë pas tij e ka në të njëjtën mënyrë. Duart e tyre janë disa dhjetëra centimetra larg, por duket sikur janë të kapura.

Ndaj dhe Respubica duke publikuar këtë foto shkruan: Kryeministri ecën dorë për dore. Rregullore e brendshme apo simbol masonësh?