Çifti i të rinjve tre muaj me pranga, shkojnë kudo bashkë të lidhur me zinxhirë (foto)

Një zotim i pazakontë për ditën e Shën Valentinit u bë dje në Ukrainë.

Një çift të rinjsh u lidh me zinxhirë dhe pranga dhe vendosi do të qëndrojë kështu për 3 muaj.

E gjitha bëhet si një test unik për të provuar dashurinë e tyre.

Tashmë Aleksandër dhe Viktoria do shkojnë kudo bashkë. Nuk dimë si ta quajmë, çmenduri apo dashuri. /Gazeta SHQIP