Çitaku e quan Ali Ahmetin prijësi i shqiptarëve të Maqedonisë (FOTO)

Me prijësin e shqiptarëve të Maqedonisë, Ali Ahmeti”, këtë porosi e ka shkruar nënkryetarja e Partisë Demokratike të Kosovës, Vlora Çitaku, e cila dje ishte pjesë e delegacionit të kësaj partie që zhvilloi vizitë në Shkup dhe realizoi takime vetëm me BDI dhe përfaqësues të saj nëpër institucione.