City Mall s’ka njoftime në gjuhën shqipe

Advertisment

Thuajse një muaj e gjysëm derisa filloi me punë, qendra tregotare “City Mall” funksionon në formë të ndryshme, por me protokolet e sigurisë që garantojnë siguri për vizitorët, por edhe për të punësuarit në të gjitha objektet në qendrën tregtare.

Megjithatë nuk ka asnjë njoftim në gjuhën shqipe. Kjo qendër tregtare pritet të vërshohet nga qytetarë të Kosovës, që janë frekuentues të rregullt.

Reklame

Kjo është dëshmuar edhe para pandemisë, kur korridoreve dhe dyqaneve të këtij molli janë hasur shumë blerës dhe vizitorë nga Kosova. (INA)