Çka e kishte këshilluar, dr Fatmiri Ali Ahmetin më vitin 2001?

Advertisment

Mjeku Fatmir Asani në emisionin “N’shpi te…” në News-tv, ka deklaruar se në shtëpinë e tij në fshatin Sllupçan është bërë marrëveshja për çarmatimin e UÇK-së.

Në atë takim, në të cilin kishin marrë pjesë Piter Fejd, ndërmjetësuesi amerikan, Ali Ahmeti, lider i UÇK-së, dr. Asani tregon se nga ky i fundit pas përfundimit të luftës së vitit 2001 kishte kërkuar që çarmatimi i UÇK-së të bëhej pjesë pjesë dhe jo menjëherë.