Çka i tha Ciprasi Zaevit për vajzën e tij (VIDEO)

Një video e re ka vërshura rrjetet sociale, ku shfaqet ish-kryeministri Zoran Zaev që i ofruon për nuse vjazën e tij, ish-kryeministrit Grek Alekis Tsipras, vetëm e vetëm për të arritur një marrëveshje për emrin, përcjell in7.

Zaev në një bisedë me gazetarin e TV 24 Vesti, Mishko Ivanov thotë se gjatë negociatave për nënshkrimin e Marrëveshjes së Prespës, Tsipras i kishte thënë atij se kishte një problem të ri.
“Pas disa orësh bisedash, ai thotë Zoran, kemi një problem tjetër.

Cilin problem, një problem të ri i thashë. Cili është ai problemi! Ai më thotë: Ju keni një vajzë të bukur! Dhe unë i them: Mos keni ju një djalë. Ai më thotë që kam dy. E unë i them atij: ja bre Alexis do të arrijmë deri tek një marrëveshje. Pak do të lëshoni Ju, unë do ta jap vajzën time. Ne nuk kemi det do të jepni një ishull. Kështu që ngadalë do ta gjejmë zgjidhjen” – thotë Zaev.