Bill Gates ndahet nga gruaja pas 27 vitesh

Advertisment
HTML Image as link

Melinda Gates bashkëshortja e multimiliarderit Bill Gates ka njoftuar para pak minutash në rrjetet sociale se ndahet nga bashkëshorti i saj Bill Gates pas 27 viteve martese. Ata së bashku kanë dy fëmijë. Ja postimi i plotë i saj në Facebook:

Pas një mendimi të madh dhe shumë pune në marrëdhëniet tona, ne kemi marrë vendimin për t’i dhënë fund martesës sonë. Gjatë 27 viteve të fundit, ne kemi rritur tre fëmijë të mrekullueshëm dhe kemi ndërtuar një fondacion që punon në të gjithë botën për t’i mundësuar të gjithë njerëzve të bëjnë jetë të shëndetshme dhe produktive. Ne vazhdojmë të ndajmë një besim në atë mision dhe do të vazhdojmë punën tonë së bashku në fondacion, por nuk besojmë më se mund të rritemi së bashku si çift në këtë fazë të ardhshme të jetës sonë. Ne kërkojmë hapësirë dhe privatësi për familjen tonë ndërsa fillojmë të lundrojmë në këtë jetë të re.
– Melinda Gates dhe Bill Gates

Reklame