Çka po ndodh përpara Kuvendit të Maqedonisë së Veriut ?

50
#

Sipas verzionit te MPB-se nje aksident i rende ka ndodhur para kuvendit te Republikes se Maqedonise se Veriut.

Ja çka thonë nga MPB-ja

Një aksident automobilistik ka ndodhur sonte para Parlamentit të Maqedonisë. Dy vetura u përfshinë në aksident.

Policia është në vendngjarje dhe shkaqet e aksidentit po përcaktohen. Nuk ka informata për persona të lënduar. FLAKA