‘Çmendet’ pasagjerja në avion fillon të kollitet drejt udhëtarëve: Uroj të.. (VIDEO)

Advertisment

Një pasegjere është “çm endur” në avion duke i kollitur udhëtarëve të tjerë.

Ajo u dëgjua duke bërtitur “uroj të vd isni të gjithë”. Gruaja që kishte refuzuar të vendoste maskën, shkaktoi k aos në avion.

Reklame

Ajo u detyrua të nxirrej jashtë kabinës, nga stafi dhe pasagjerët e tjerë.

Pamjet u filmuan gjatë një fluturimi në avionin EasyJet A320.