Çmim marramendës, ja sa kushton çokollata më e shtrenjtë në botë

69

Nuk mendoj se ka ndonjë person që nuk e do çokollatën. Por këtu po flasim për një vepër të vogël arti, jo aq në pamje sa në shije.

#

Po flasim për çokollatën më të shtrenjtë në botë të bërë në Indi dhe kostoja e saj është 5.600 euro për kilogram!

Është një kombinim i trefishtë çokollatë i bërë nga kuzhinieri francez me yll Michelin, Philippe Contichini dhe do të dalë në një numër të kufizuar copash.

Përbërësit e çokollatës u mblodhën nga e gjithë bota. Ka, për shembull, kafe te marre nga Malet Blu ne Xhamajka, vanilje meksikane, çokollatë të bardhë nga Belgjika dhe lajthi Piedmont nga Mbretëria e Bashkuar, përbërës që rrisin me tepër çmimin!