Çohuni në protesta ju popull se na hangër dreqi neve këngëtarëve, jam me borxhe

Këngëtari Afrim Muqiçi, përfaqësues i estradës në Odën e Hotelerisë, tha se mbi 50 mijë persona kanë mbetur të papunë në këtë sektorë.

Ai thotë se të gjitha rrugët institucionale janë shterur dhe se nuk kanë zgjidhje tjetër pos protestave, nëse nuk lejohej pamje e restoranteve dhe organizimi i dasmave nga muaji majit.

Reklame