Conte tregon kur hapen shkollat ne Itali: Rihapja e bizneseve më 4 maj

Advertisment

Jemi duke punuar në këtë kohë për ta lejuar rihapjen e një pjese të mirë të bizneseve nga prodhimtaria deri të ndërtimtaria nga 4 maji”, tha Conte në intervistën e dhënë për gazetën “La Repubblica”.

Ai shtoi se masat e sakta do të bëhen publike më së voni në fillim të javës së ardhshme, shkruan “Reuters”.

Reklame

Raiffesien Bank brenda artikujve
Italia ishte vendi i parë evropian që u godit rëndë nga koronavirusi dhe shteti i parë që vendosi izolim mbarëkombëtar në mars. Rruga e saj drejt rihapjes së ekonomisë po përcillet me interesim të madh nga vendet e tjera.