Covid 19-të e dobësoj shumë Afrim Muçiqin (FOTO)

Dikur Afrim Muçiqi ishte shumë ndryshe, me disa kilogram më tepër, për çka edhe dukej tejet i mbushur.

Por, erdhi një kohë që Afrim Muçiqi i tha stop shtimit në peshë, duke ndryshuar stilin e jetës, shkruan “Kosovarja”.
Ndryshimi i madh i këngëtarit të njohur të muzikës popullore, u vrejt pikërisht në kohën e pandemisë.

Reklame

Afrim Muçiqi kurrë më parë nuk ka qenë më në formë se tani, e ndoshta pauza në muzikë ka kontribuar pozitivisht pasi ai i ka rregulluar oraret e vakteve dhe të gjumit.