Covid-19 u merr jetën 3 shqiptarëve në SHBA, Angli dhe Itali

Tre shqiptarë nga Lezha kanë gjetur vdekjen në dhe të huaj për shkak të koronavirusit. Ledi Skuraj, Agron Vraja dhe Pavlin Nikolla janë tre jetët e humbura të qytetarëve nga Lezha në këto 24 orët e fundit.

Ledi Skuraj, baba i dy fëmijëve ishte vendosur prej vitesh në Angli. Ai punonte si oficer sigurie në një kompani private, ndërsa në fund të muajit mars u infektua nga Covid-19. Pas përpjekjeve të mjekëve dhe mjekimit intensiv në spital ai nuk mundi të jetojë.