Covid, ja sa raste të reja kishte në 24 orët e fundit në Maqedoni

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3023 teste, dhe janë regjistruar 520 raste të reja të Covid-19 në: Shkup 231, Tetovë 23, Kumanovë 22, Dibër 11, Shtip 10, Prilep 9, Struga 9, Veles 20, Manastir 10, Ohër 22, Kavadar 28, Gostivar 25,

Gjevgjeli 8, Strumicë 20, Kriva Pallankë 12, Radovish 6, Krushevë 2, Kocani 7, Probishtip  5, Makedonski Brod 2, Pehchevë 4, Berovë 4, Valandovë 2, Vinica 2, Delçevë 7, Kratovë 2, Sveti Nikole 2, Kërçovë 11, Resnjë 1, Negotinë 3.

Reklame

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 372 pacientë të rikuperuar nga: Shkup 150, Tetovë 12, Kumanovë 16 etj.

12 persona vd iqën, katër pacientë nga Shkupi (88, 50, 82 dhe 65), një pacient nga Dibra (72), dy nga Struga (79 dhe 81), dy pacientë nga Ohri (94 dhe 66), një pacient nga Strumica (79), nga Kriva Pallanka (59) dhe një pacient nga Kërçova (70).