Ndërron jetë profesori i matematikës Nexhadi Jonuzi

Advertisment

Covidi na e mori profesorin e matematikës Nexhadi Jonuzin, Zoti të mëshiroftë me xhenet, i dashur koleg Nexhadi, e hidhur ështe kjo botë, prandaj dhe shpëtove prej kësaj bote, ti do bëhesh engjell xheneti sepse vdiqe prej pandemise, e ata qe vdesin ne gjendje të jashtëzakonshme e kane të garantuar parajsën, shpirti juaj u shoqërofte me banorët e xhenetit, amin o i Madherishmi Zot!

Tani më shpirti juaj do dalë prej banesës së trupit tuaj e do nusërohet me Parajsën e pergatitur nga i Madhërishmi Zot! Lamtumirë kolegu ynë, falemindetit për buzeqeshjet tua ndaj nesh!

Reklame

Sulejman Mehazi