Çun Lajçi vlerëson lartë punën e Artan Grubit: Vazhdo…

Pas akademikut Izet Zeqiri i cili përmes një shkrimi në faqen e tij në facebook vlerësoi lartë angazhimin e zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi kur fliste për nëpunësit administrativ e të cilët i sistemoi për kohë rekord dhe për zgjidhjen e problemit me shtrembërimet historike për shqiptarët në tekstet shkollore, sot Grubin e ka inkurajuar edhe aktori i mirënjohur shqiptar Çun Lajçi, duke e porositur Grubin që të vazhdon me punë.

Ky është komenti i Lajçit në një nga postimet e Grubit:

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Përshëndetje i nderuari Artan,

Vazhdo me punë, vazhdo të jesh afër përfaqësuesit më të denjë të shqiptarëve të RMV-së, z. Ali Ahmeti, vazhdo të hapësh rrugë si asnjë para teje.

Qentë le të lehin, me rëndësi është që karvani të ec e mos të ndalet…