D ëmtohet vetura e një deputeti në Maqedoni (Video)

Është dëmtuar vetura e deputetes Emilija Aleksandrova, e cila ka qenë e parkuar në afërsi të Kuvendit.

Informatën për TV21 e konfirmoi deputetja, e cila rastin e ka paraqitur në MPB dhe është realizuar ekspertizë në vendin e ngjarjes. Aleksandrova thotë se nuk e di se kush dhe pse ia ka dëmtuar automobilin.