Dalin rezultatet e testit për Koronavirus të Robert Berishës (FOTO)

Robert Berisha që u izolua në konvikt pas kthimit nga Amerika, përgjatë dy javëve nuk përtoi për asnjë moment që të bëjë atmosferë përmes videove të ndara nga konvikti numër 8.

E sot, ai ka marrë rezultatet e analizës.

Përmes rrjeteve sociale, Roberti ka treguar se ka rezultuar negativ me virusin sars-coV-2 dhe është lëshuar për në shtëpi këtë mëngjes.