Danezi djeg librin e shenjtë Kuranin në mes të rrugës në Malmo (VIDEO)

Advertisment

Një qytetarë danez ka djeegur librin e shenjt Kuranin në mes të një rruge në Malmo të Suedisë.

Vepra e tij e cila është xhiruar nga shumë qytetarë aty pranë, është dënuar ashpër dhe ka dërguar në prot*esta të shumta të këtyre qytetarëve, aq sa edhe në këto moment ka pakënaqësinë të shumta të shpërfaqura për këtë akt.

Reklame

Në pamjet më poshtë shihet një person tek mban një fjalim e më pas fillon me dje*gien e Kuranit.

 

https://www.youtube.com/watch?v=zBpnm3DCE8w&feature=emb_title