Dani shpërthen kundër një portali që i përmendi dasma dhe 10 mijë euro?!

Advertisment

Ramadan Krasniqi -Dani këngëtari i njohur i estradës sonë ka reaguar ndaj një shkrimi të një portali që kishte përmendur ate në konotacion shpifës.

Me keqardhje për publikun dhe fansat!

Reklame

Nuk e njohë këtë Portal!

Nuk kam dhënë askund një intervistë të tillë e as të përafërt!

Çka është MJAFT është MJAFT!Ftojë publikisht Policinë dhe Hetuesinë të merren me këtë Media dhe këso njerëzish!”, ka shkruar Dani, i cili është prekur nga shpifjet e tilla.

Por ja çka ka shkruar portali anonim Achannel:

“Këngëtari i njohur i muzikës popullore, Ramdan Krasiniqi DANI, gjatë një interviste së djeshme ka treguar se sa është çmimi i tij për një natë në dasëm. Ai thotë edhe pse është gjendja në Kosovë sot duhet që edhe ai të jetojë edhe të sigurojë kafshatën e bukës./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë”, shkruan portali anonim.