Dap-i fillon me pagesën e mjeteve nga llogaritë fiskale të skanuara

Advertisment

Drejtoria e të ardhurave publike filloi me pagesën e mjeteve financiare të qytetarëve të cilët kanë skanuar llogaritë fiskale nëpërmjet aplikacionit TVSH-ja IME për muajt tetor, nëntor dhe dhjetor të vitit 2020.

➡️Në tremujorshin e fundit të vitit 2020 janë skanuar 67 272 456 llogari fiskale, qarkullimi total është 33.398.562.346,00 denarë, ndërsa qytetarëve do t’ju kthehen rreth 382 milion denarë, respektivisht rreth 6,1 milion euro.

Reklame

➡️ Projekti TVSH-JA IME të cilin Drejtoria e të ardhurave publike e filloi më 1 qershor të vitit 2019, po realizohet me sukses dhe me sukses po i arrin dy qëllimet kryesore: kthimi i mjeteve tek qytetarët dhe luftimin e ekonomisë gri.