‘Dardanët’ krijojnë a.tmosferë të ja.shtëzakonshme në rrugët e Southamptonit para ndeshjes (VIDEO)

33
#

Një grup i madh “Dardanësh” kanë vër.shuar rrugët e Southamptonit para ndeshjes mes Ko.mbëtares së Anglisë dhe Kosovës, në kuadër të kualifikimeve për “Euro 2020”, raporton Periskopi.

Përkrahja pritet të jetë mas.ive nga atdhetarët tonë që jetojnë dhe veprojnë në Angli në “St Mary”.

Siç mund ta shihni në videon e mëposhtme, një numër i madh i fansave janë ka.pur nga kamera nëpër rrugët e Southamptonit duke kënduar e br.ohoritur në përkrahje të Kosovës.

Kujtojmë se ndeshja fillon nga ora 20:45. Periskopi.com/