Dasmat këtë verë, ja çka thotë ministri Bekteshi

Restorantet e dasmave jo deri në fund të vitit por edhe shumë më herët do të mund të organizojnë dasma , tha ministri Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në konferencën e sotme për shtyp.

Bekteshi tha se më së voni deri nesër pritet të ketë protokoll të ri për objektet hotelierike.

Reklame

-Sa i përket miratimi e protokollove të reja, në presim që sot ose më së voni deri nesër të kemi propozime të tilla dhe gjithsesi se do t’I miratojmë në Qeveri.
Sa i përket objekteve hotelierike që organizojnë dasma do të duhet të presim propozimet dhe sugjerimet e Komisionit për Sëmundje Infektive. Jam i bindur se jo deri në fund të vitit por edhe shumë më herët do të fillojnë me punë edhe restorantet,- tha Bekteshi, ministër i Ekonmisë./TV21