Daut Demaku: Kështu mund të duket ‘Xhenneti’ dhe ‘Xhehnemi’ (Video)

Daut Demaku, plaku i urte e njëherë edhe profesori i Mendimit Pozitiv, ka folur për tipat e Xhenetit dhe Xhehenemit sipas popujve se si i shohin ata.

Daut Demaku jep një shpjegim interesant se si mund te duket sipas tije Xheneti dhe Xhehenemi!

Ndiqeni minutën e 4 të emisionit për ta kuptuar./InfoKosova/