Dauti Komerc merr masat preventive ndaj koronavirusit

Masat dhe apelet e Qeverisë për mbrojtje nga virusi korona po i merr edhe sektori privat.

Kështu kompania Dauti Komerc ka bërë dezinfektim të të gjithë objektit ku kryen veprimatrinë e saj ndërsa punëtorët i ka pajisur me maska mbrojtëse.

Të njejtin veprim rekomandohet të bëjn edhe kompanitë tjera të sektorit privat.