Debati nuk është dasmë private e Selës

Artan Gr ubi në një konferencë për shtyp ka deklaruar se Ali Ah meti është i gatshëm të debatojë me të gjithë liderët e partive politike duke filluar nga Hristian Mickoski,

Zoran Zaev po edhe të tjerët, raporton TV21.

Reklame

I pyetur nga gazetarët se a është i gatshëm Ahmeti për debat vetëm me Selën,

Grubi tha debati nuk është dasmë private e Selës dhe nuk është në dorën e tij se me kë ai dëshiron të debatojë.