Dega e BESËS në Tetovë ndez motorët (Foto)

Sonte, dega e BESËS në Tetovë ka mbajtur mbledhjen e kuvendit, ku ka zgjedhur shefin e shtabit komunal dhe ekipin e tij për zgjedhjet e 12 prillit. Udhëheqja e shtabit iu besua Dritan Bexhetit, sekretarit të degës së Lëvizjes BESA në Tetovë. Në një prezencë madhështore, kuvendarëve iu drejtua me një fjalë rasti edhe kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami.

Kujtojmë se Tetova është një ndër bastionet e Lëvizjes BESA, pasi edhe vet kreu i kësaj partie vin nga ky qytet.